Účinky Zelených potravin Green Ways

Zelené potraviny Green Ways nejsou lékem a přesto léčí...

V čem tedy tkví ten „zázrak“ Zelených potravin ?

Veškeré informace o Zelených potravinách zde uvedených se budou týkat zelených potravin společnosti Green Ways, protože na těchto jsou uváděné přínosy mnohaletým testováním potvrzeny.

Zelené potraviny Green Ways:

  1. Odkyselují tělo.
  2. Detoxikují tělo
  3. Výrazně zvyšují imunitu
  4. Mají prokazatelné protirakovinné účinky
  5. Harmonizují tělo
  6. Přinášejí kompletní nutriční výživu  
  7. Působí protizánětlivě
  8. Zlepšují krevní obraz
  9. Zlepšují psychiku
  10. Jsou antioxidačně aktivní

 

  1. Zelené potraviny Green Ways odkyselují tělo.
    Zelené potraviny Green Ways jsou nejen samy o sobě zásadité, ale hlavně jsou silně zásadotvorné. Je – li Vaše tělo překyselené, již po několika týdnech užívání Zelených potravin Green Ways zaznamenáte v tomto ohledu pozitivní změnu, ve většině případů už dokonce po jednom týdnu. PH Vaší moči bude prokazatelně méně kyselé. To zjistíte za pomoci PH papírků. Proč je překyselení těla nebezpečně čtěte zde…

  2. Zelené potraviny Green Ways kompletně vyživují i detoxikují tělo zároveň.
    Každá buňka našeho těla potřebuje hodnotnou stravu a dokonalé vylučování. Zelené potraviny Green Ways buňky sytí i pročišťují zároveň. O sycení se dočtete více níže v odstavci č.6, čištěním se myslí odstraňování škodlivých látek z děla, tedy detoxikace. Detoxikace není proces, který bychom měli v rámci zdravého životního stylu provést jen na jaře a na podzim. Ano, řízenou větší detoxikaci jistě tělo uvítá (více o detoxikaci těla zde…). Kvalitní strava je ale schopna tělo detoxikovat průběžně každý den. Lehčeji, ale zato vytrvale.
    Čištěním a zásobováním organismu prodlužujeme svůj biologický věk. „Chronologické“ stáří označuje počet let, která jsme již prožili. Věk „biologický" proti tomu vyjadřuje míru opotřebení organismu, tedy předpoklad toho, kolik let může být ještě před námi.
    Dvěma lidem je čtyřicet let: jeden vypadá a cítí se na třicet, druhý vypadá na padesát a cítí se na sedmdesát. To je reálný, biologický věk. Je určován genetikou, psychikou, vnějšími okolnostmi a životním stylem, jehož podstatnou částí je výživa. Nejvíce pro své zdraví v této oblasti uděláme změnou obsahu našich talířů.
    Proti této změně stojí ale dvě mocné síly - nedostatek vůle a rychlá doba.
    Soudný člověk pohlédne na svůj talíř a odpoví si, zda je vše v pořádku. Pokud nikoliv, řešením jsou Zelené potraviny Green Ways. Ty zhodnotí všechny potenciálně prospěšné složky našeho jídelníčku a zneškodní složky škodlivé. Tím náš imunitní systém nastaví na vyšší výkonnost.

  3. Mladý ječmen Green Ways výrazně zvyšuje imunitu
    Proč? Protože je enzymaticky „živý“.
    Enzymy řídí veškeré pochody v našem těle. Bez enzymů se nenadechneme, nezamyslíme a také se neposune obsah našich střev, nebude bít srdce. Bez enzymů zkrátka neproběhne jediný příkaz našeho mozku, jediný elektrický přenos.
    Všichni se rodíme s jakousi "enzymatickou bankou“ a vyčerpání enzymů jednoduše znamená smrt. Některé enzymy si tělo umí vyrobit, ale mnohé ne a ty prostě musíme přijmout stravou. Stravou, která nepřešla tepelnou úpravou přes 42°C. Není náhoda, že zrovna tato teplota je při horečce hraniční pro přežití, nad touto hodnotou začínají „umírat“ právě enzymy.
    Tepelně zpracované jídlo sice chutná, ale pro její trávení je potřeba mnoha enzymů. Přitom ideální strava organismus nevysává, ale sytí! Také proto zelené nápoje pijí i lidé, kteří sahají na hranice svých možností. Vrcholoví sportovci jako kulturista David Hawk, maratónec Jerry Dunn či profesionální golfová legenda Arnold Palmer jistě vědí, co dělají, když pravidelně pijí zelené nápoje.

  4. Zelené potraviny Green Ways mají prokazatelné protirakovinné účinky
    Důvodem je vlastně  soubor všech vlastností výše a níže uvedených, některé lze ale vypíchnout:
    • udržují tělo v zásaditém prostředí - rakovina žije z kyselého prostředí, v zásaditém se dlouhodobě nemůže udržet.
    • Jsou antioxidačně aktivní - antioxidanty jsou již známým pomocníkem při boji s volnými radikály, které za rakovinou také prokazatelně stojí.
    • detoxikují tělo od jedů, které se také na vzniku rakoviny podílí
    • Zvláště Chlorella Pirenoidosa je svými protirakovinnými účinky známá.
      Nedávno v Jesseniově institutu proběhla rozsáhlá nezávislá studie účinků Chlorelly Pirenoidosy na prevenci proti rakovině prsu. Výsledky byly více než ohromující !! Nejen, že záměrné vyvolání rakoviny na testovaných potkaních samyčkách trvalo u skupin s chlorellou výrazně déle, ale hlavně ve výsledku byl pokles výskytu nádorů u testovaných myšek více než 60% !!!
      (testy na potkankách neprováděla firma Green Ways).

  5. Zelené potraviny Green Ways harmonizují tělo
    Jejich fytolátky působí souvztažně a jejich účinek nelze srovnat s žádnou umělou kombinací. Látky jsou propojeny a vzájemně se posilují. Dohromady tvoří chemickou reakci, podobnou "dominovému efektu". Postavte články domina, vynechejte jediný kousek uprostřed a hra končí. I život je dokonalou chemickou řetězovou reakcí, která končí ztrátou byť jediného prvku.
    V izolovaných preparátech prostě chybí spojovací látky, které účinky jednotlivých prvků zvyšují.Američané za doplňky stravy s izolovanými prvky utratí nejvíce peněz na světě, přesto jsou až na 25. místě v žebříčku dlouhověkosti.
    Například v rostlinách bylo identifikováno přes 600 různých karotenů. Syntetika ale obsahují karoteny maximálně 3! Ani příjem několikanásobné dávky izolovaného vitamínu nemá kýžený efekt. Proč? Protože bez souvztažných prvků se dané vitamíny nevstřebávají do těla. Všimli jste si, že Vám málokdy lékař doporučí jeden vitamín? Protože dnes se o souvztažnostech již ví. Ale zdaleka zatím nebyly doceněny ony „nedůležité“ nepojmenované prvky v rostlinách, které se občas pojmenovávají jako „balast“.. stále více se přitom ukazuje, že bez nich to prostě nejde.

  6. Zelené potraviny Green Ways přinášejí kompletní nutriční výživu
    Nejen, že Zelené potraviny obsahují nepřeberné množství vitamínů, minerálů a stopových prvků, jejich fytolátky působí souvztažně a jejich účinek nelze srovnat s žádnou umělou kombinací. Látky jsou propojeny a vzájemně se posilují. Dohromady tvoří chemickou reakci, podobnou "dominovému efektu". Postavte články domina, vynechejte jediný kousek uprostřed a hra končí. I zdraví je dokonalou chemickou řetězovou reakcí, která končí ztrátou byť jediného prvku. V izolovaných preparátech prostě chybí spojovací látky, které účinky jednotlivých prvků zvyšují. Američané za doplňky stravy s izolovanými prvky utratí nejvíce peněz na světě, přesto jsou až na 25. místě v žebříčku dlouhověkosti. Například v rostlinách bylo identifikováno přes 600 různých karotenů. Syntetika ale obsahují karoteny maximálně 3! Ani příjem několikanásobné dávky izolovaného vitamínu nemá kýžený efekt. Proč? Protože bez souvztažných prvků se dané vitamíny nevstřebávají do těla. Všimli jste si, že Vám málokdy lékař doporučí jeden vitamín? Protože dnes se o souvztažnostech již ví. Ale zdaleka zatím nebyly doceněny ony „nedůležité“ nepojmenované prvky v rostlinách, které se občas pojmenovávají jako „balast“.. stále více se přitom ukazuje, že bez nich to prostě nejde.

    Hans-Günter Berner v knize "Hladovění nad plným hrncem" vykresluje človíčka, který se cpe, tloustne, ale přesto umírá na nutriční podvýživu. Je to tím, že dnešní strava obsahuje pramálo opravdových výživných látek, často konzumujeme jen prázdné kalorie ve formě bílého pečiva, oplatků a sladkých nápojů. Co je ale horší, ani v supermarketech prodávaná zelenina a ovoce již neobsahuje ani polovinu nutričních látek, které obsahovala ta od babičky ze zahrádky. O zbytcích hnojiv a postřiků nemluvě.  Vyčerpaná půda živí plodiny, ty sytí nás, a proto my i přes plná břicha umíráme hlady.

    Další otázkou je vstřebatelnost minerálů, které potravou přijímáme. Co myslíte, chybí našemu tělu minerály jako například železo či vápník? Ano, chybí. A chybí nám na talíři? Nechybí! Naopak jsme jimi přejedeni jako žádná generace před námi! Žádná generace před námi se tolik necpala masem, sýrem a mlékem, které těmito látkami přetékají. Žádná generace se "neucpávala" sušenkami obohacenými vápníkem a vitamíny. A přesto žádná generace tolik netrpěla nedostatkem těchto látek, kterými se my krmíme od rána do večera. I kdybychom se vápníkem opravdu krmili od rána do večera, bez fytolátek a bez pohybu nám pouze zanese ledviny. Bez zásaditého prostředí a přirozených vazeb na fytolátky nám železo pouze zabetonuje stolici a tím vytvoří další potíže. Zkrátka, samotné nutriční hodnoty nic neznamenají, bez souvztažnosti jsou téměř bezcenné.
    Zelené potraviny Green Ways nejsou výtažkem několika vybraných látek. Jsou kompletní potravou, jak ji příroda stvořila, při jejím zpracování nedochází k žádnému dělení, či separování jednotlivých prvků (více o tom, jak se Mladý ječmen a CHlorella pirenoidosa Green Ways vyrábí, se dočtete zde: ječmen, chlorella).
    Dodají tak lidskému tělu veškerou nutriční výživu, která nám díky dnešnímu stravovacímu stylu zkrátka chybí.

    Vždyť.. Z čeho vyroste 300 kilový býk? Pouze z trávy..

  7. Zelené potraviny Green Ways působí protizánětlivě
    Jak? Obsahují velké množství chlorofilu, v němž chlorelin má silně protizánětlivé účinky. Zvláště pak Chlorella Pirenoidosa Green Ways, která obsahuje největší procento chlorofilu na gram vlastní váhy ze vší flory na světě! A na rozdíl od antibiotik, nejen, že neničí „hodné“ bakterie v našem trávicím traktu, naopak ještě jejich růst prokazatelně podporuje. 
    Jestli o kvalitě benzínu vypovídá výše oktanového čísla, pak o kvalitě zelené stravy vypovídá množství chlorofylového pigmentu.

  8. Zlepšuje krevní obraz
    Je pozoruhodné, že hemoglobin, krevní barvivo, má téměř stejnou chemickou strukturu jako chlorofyl. Prakticky jediným rozdílem je základní prvek kovu: chlorofyl nese jako základní kov hořčík, zatím co hemoglobin železo. Chlorofyl tedy naprosto logicky zlepšuje krevní obraz. Také ale urychluje hojení ran, popálenin a brání zánětům a infekcím. Díky němu dochází také k lepšímu přenosu kyslíku, což zvyšuje výkon a brání vzniku infekčního prostředí.
    Schopnost zlepšit krevní obraz využívají hojně těhotné ženy, protože již většina žen je dnes v období těhotenství anemická. Uměle dodávané železo nejen že má většinou jen zanedbatelné účinky, ale protože je toto uměle zpracované železo anorganické, jeho důsledkem je pouze známé zhutnění a ztmavnutí stolice a pramalé ovlivnění krevních výsledků. Navíc, aby se Vám vstřebávalo železo, musíte k němu  užívat i vitamín B. Aby se vstřebával ten, musíte užívat.. a už jste v kolotoči.
    Zelené potraviny obsahují vše, co je potřeba ke vstřebávání železa v těle. Při jejich pravidelném užívání mizí mnohaleté anemie. To je i má vlastní zkušenost :) .

  9. Zelené potraviny Green Ways zlepšují psychiku:
    Z pohledu léčitelů: se chlorofyl chová jako "kondenzátor sluneční energie", která nám předává moudrost a lásku. Zelená hraje roli i při léčbě barvami, uklidňuje, harmonizuje a léčí tělo i duši. Zelená je barvou srdeční čakry, centra naší energie, a zelené potraviny tuto čakru posilují.
    Z pohledu vědy: Zelený ječmen obsahuje tryptofan, ze kterého se tvoří serotonin, hormon radosti a štěstí. Bez něj hloupneme a ztrácíme vyrovnanost a pocit štěstí. S poklesem hodnoty serotoninu přijde deprese a únava. Večer tělo přemění serotonin z Mladého ječmene na melatonin a my lépe usínáme.
    Pozoruhodná shoda vědy a intuice, že? :)
    Chlorofyl je ale pouze jedním z řady dalších rostlinných barviv. V trávě se nachází i alfa a beta karoten, zeaxanthin a řada xantofylů. Ty ale nejsou vidět, protože je chlorofyl všechny překryje.

  10. Zelené potraviny Green Ways jsou antioxidačně aktivní
    Pokud neužíváme zelené antioxidanty, pleť trpí a stárne i přes sebedražší kosmetickou péči. Bez antioxidantů pleť při opalování žlukne stejně jako máslo ponechané na slunci.
    Je již dávno známo, že antioxidanty v potravinách rostlinného původu snižují riziko onemocnění rakovinou a chronickými chorobami. Zelená šťáva brání před rentgenovým i jinými druhy záření.
    Dr. Hagiwara popisuje zkušenost s kožním zánětem, který si způsobil vařící vodou: "Po opaření mi vznikly rozsáhlé mokvající puchýře a hrozila infekce. Podobné úrazy se mi těžce hojí, tak jsem popáleninu potíral šťávou z mladého ječmene. Léčba trvala kratší dobu a nebyla tak bolestivá". Proto zadal dr. Hagiwara týmu výzkumníků úkol testovat šťávu na kožní onemocnění včetně slunečních popálenin.
    V severních zemích užívají světlovlasí lidé se špatnou pigmentací džus z ječmene i k vnějšímu potírání pokožky. Pro světlejší severské typy platí výzva k užívání zelených potravin o to více.

    O dávkování a ceně čtěte zde...