Co způsobuje překyselení těla?

překyselení

Náš špatný životní styl, intoxikace, negativní myšlení a
především strava
.

Strava ovlivňuje naše zdraví až z 80%
.
Pozor: kyselá potravina a kyselinotvorná potravina NENÍ TOTÉŽ !

Kyselinotvorná potravina je taková potravina, při jejímž trávení vznikají v těle kyseliny. Například: Citron je kyselý, ale při trávení zásadotvorný, tedy lidskému tělu prospěšný. Mléko a mléčné výrobky jsou zásadité, ale při trávení silně kyselinotvorné, tedy nežádoucí.
Zde je pořadí potravin, které překyselují naše tělo podle závažnosti:

  1. Bílý cukr
  2. Mléčné výrobky
  3. Maso
  4. Jiné živočišné bílkoviny
  5. Toxiny ve formě „éček“, konzervantů, pojiv a aditiv
  6. Bílá mouka

- A to asi stačí na to, že všichni máme na čem pracovat.

Velmi významnou měrou se na překyselení těla podílí stres !

Pokud je tělo permanentně ve stavu mírné zásady, jeho imunita stoupá a tím pádem se v něm neudrží dlouhodobě žádné bakterie, viry a vlastně ani žádné vážné nemoci.
Již mnohokrát bylo prokázáno, že všichni pacienti s rakovinou jsou středně až vážně překyselení a rakovinný nádor si v kyselém prostředí přímo libuje. Vezměte si čokoládovou tyčinku a rakovinné buňky jásají a slaví !  Stejně tak je to u lidí s opakujícími se záněty, u žen s vracejícími se mykózami, u lidí s poruchami trávicího traktu typu Cronova choroba či Ulcerosní kolitida, u žen a dnes už i mužů s osteoporózou a dalších.. všichni tito lidé (pacienti) mají společného jmenovatele – a tím je překyselení organismu.
Je tedy zřejmé, že překyselení těla není radno podceňovat.

Jak překyselení zabránit čtěte zde..
Jak odkyselit tělo čtěte zde..